Kunstner bag

kunstner Xenia Michaelsen

Hej Jeg hedder Xenia Michaelsen

Jeg er uddannet som vægmalerikunstner i Moskva Kunst Akademi og indretnings designer på Danmarks Designskole. Jeg er oprindeligt fra Rusland, men jeg har boet i Danmark  24 år.

Min store passion er kunstmaleri – portrætmalerier.

Mennesker fascinerer, beundrer og begejstrer mig altid. Det er meget spændende at male en person og “knække” koden på hans personlighed. De forskelige mennesker som jeg oplever og male gennem sidste 20 år vil jeg gerne at vise jer med glæden her på min hjemmeside.

danmark, dansk portræt, figurativ kunst, finale, Frederikssund, grundlæggende teknikker grundlæggende teknikker, klassiske maler teknikker, maler undervisning, portræt tegning, portræt undervisning portræt, portrætmaler, portrætmalerier, dansk portrætmaler, tegn dine børn tegn, tegn husdyr, tegner teknikker, tegner undervisning, Xenia Michaelsen

1968 født i Moskva, Rusland.
1996 bosat i Danmark.
1988-1993 Private male-, tegne- og
croquis værksteder
1993-1996 Studeret ved Institut for
Kunstindustri ved navn Stroganoff,
Moskva, afd. for vægmaleri.
1996-2002 Danmarks Designskole,
afd. for rumindretning.

 

Pressemeddelelse om Xenia
Michaelsens udsmyknings
projekter, kreative workshop
og portrætmalerier.
læs mere

Projekter

 

 

 

Skriv et svar