Vægudsmykning til Demens afdeling

Nu ved jeg hvor jeg bor

Beboende på Demens afdeling på Nordhøj Omsorgcenter i Skibby kan let finde vejen til sin afdeling efter vægudsmykning med små vægmalerier til hver afdelingen. Det var tre ens indgange til boliger. Det var svært til ældre at orientere sig.

Til hver afdeling blev malet tematisk vægmalerier så beboende kan genkende sin egen afdeling. Det er nemmere at huske hvis ved døren stå en flot vase med blomster eller katten der står og vente på dem!

Vægudsmykning med naturmalerier skaber flotte beroligende omgivelse til ældre. Den også vækker hukommelsen da det blev malet billeder med genkendelige motiver. Nu det er masse stof man kan tale om!

Vægudsmykning til demens

Dørudsmykning på Nordhøj Omsorcenter. Skibby

Glasdør udsmykning på entre’dør til Demens afdeling blev “gemmet” bag stor landskabs maleri, så beboende kan ikke komme ud i huset og bliver væk.

Vægdekoration har malet med genkendelig Skibby motiv det give glædelige natur oplevelser, stof til erindringer og inspirere at tale med hinanden.

vægudsmykning til demens

Den anden glas dør til aktivitet rum blev malet dels med figurer af ældre mennesker som laver nogen sammen. Udsmykning skaber hyggelig stemning og nysgerrighed at komme ind og kikke hvad forgår bag døre.

Vægudsmykning til DemensVægudsmykning til Demens

Vægudsmykning til Demens

Vægudsmykning til Demens

Hvad folk siger om vægmaleri Hvad folk siger om vægmaleri
  Her er en video om min arbejdsproces på glasdør udsmykning.

Skriv et svar