Vægmaleri til hjemmet

Vægmaleri og rumdesign
ophøjer hverdagen til en fest

Gennem ti år med mit firma DekoRum har jeg igen og igen oplevet, hvor meget glæde, inspiration og livsbekræftende følelser der sættes i gang af kunst. Ikke bare kunst i al almindelighed, men kunst, der er lavet og omhyggeligt tilpasset til brugernes behov og stedets funktioner.

Mit vægmaleri bliver ofte til i det offentlige rum. Arbejdet tiltrækker mange mennesker, som følger min arbejdsproces og reagerer på hver deres måde. Dette, at kommunikere, lytte og involvere omgivelserne i den kunstneriske proces, er en vigtig del af min arbejdsproces. Jeg har gjort det til mit speciale og min livsopgave.

vægmaleri til plejehjem – Xenia Michaelsen

Jeg har udført vægmaleri og rumdesign i børneværelser, arbejdsværelser, venteværelser, klinikrum, plejeboliger, mødelokaler, kontorer, restauranter, cafeer, facader, gavle, gårdrum og hegn. Jeg kan også skabe det gode stemningsskift i dit nærmiljø. Lad os udveksle tanker og ideer. Det er da det mindste vi kan gøre.

 Venlige hilsener, Xenia Michaelsen

Her kan DekoRum skabe stemninger

Udtalelser 

"Xenia Michaelsens vægmalerier er vidunderlige. Vi er virkelig glade for dem. De er personlige og anderledes."

Bente Frøbjerg Aastrup

Xenia Michaelsen, dekorum.dk, udendørs murmaleri til villa på Strandvejen

"Tak for det smukke vægmaleri, som gør en kedelig væg til et eventyr vi får lyst til at gå på opdagelse i"

Kirsten og Svend