Portrætmalerier af dansk portrætmaler Xenia Michaelsen

Xenias portrætmalerier

Portrætmalerier af dansk portrætmaler Xenia Michaelsen


Portrætmalerier af Xenia Michaelsen

 

Jeg holder meget at male mennesker. Mennesker fascinerer, beundrer og begejstrer mig altid. Et portræt er for mig ikke kun det, som vi kan se – det fysiske udseende. Det er også udstrålingen, oplevelsen, charmen og historien bag mennesker. Det er de unikke egenskaber, jeg prøver at fange, når jeg maler et portræt. Det er spændende at åbne en anden verden, fornemme den og vise den frem på en kunstnerisk måde.

 

portrætmalerier af portrætmaler Xenia Michaelsen

Portrætmaleri

Du kan bestille et gavekort til et portrætmaleri, eller få malet et portræt af dig selv og dine kære. Se her eksempler og priser på portrætmalerier her.

MasterKlass dansk portrætmaler Xenia Michalsen

Masterclass

Hvis du vil gerne at møde en finalist fra DR1 Danmarks Bedste Portrætmaler 2018 og se hvordan en portrætmaler starter og fuldfører portrætmaleri? Og undervejs i processen få tips til relevante teknikker, så inviterer Xenia Michaelsen til to forrygende timer.

Portræt workshop Xenia Michaelsen

Workshop

Hvis du gerne vil fordybe dig indgående i et portrætunivers, lære grundlæggende teknikker og få redskaber til din egen udvikling, så du selv kan arbejde videre – så er denne portræt workshop for dig.

Croquis til salg kunstner Xenia Michaelsen

Croquis til salg

Croquis er en tegnestil, hvor et emne skitseres hastigt. På få minutter skal man vise de essentielle dele af positur og fange karakter af det menneske som man tegner. Jeg har dyrket croquistegning i mange år. Du kan se og købe mine tegninger her.

Hej, mit navn er Xenia Michaelsen.

 

Min store passion er portrætmalerier. Jeg har malet i over 25 år. Udover underviser jeg portrættegning og maler vægmalerier (dekorum.dk).

 

Jeg er uddannet som vægmalerikunstner på Kunstakademi i Moskva og studerede på Danmarks Designskole i 5 år. Jeg har boet i Danmark siden 1996.

 

I mit portrætmaleri anvender jeg mange forskellige stilarter og traditioner, når jeg maler portrætter. Mine portrætter er afhængige af hvilken personlighed og historie som personen bærer på.

 

Tag en rundtur på mit website, få inspiration og se de mange muligheder.

God fornøjelse!

portrætmaler DR1 Xenia Michaelsen
Portrætmaler Xenia Michaelsen i DR1 programmet Danmarks Bedste portrætmaler 2018

Kontakt mig her

Name*
Email*
0 of 350

+45 26 20 02 58

Xenia@portraetter.dk