januar 13, 2020

Male- og tegneundervisning

Beskrivelser af tegnekursus

Åben dine kreative evner og find din egen malestil med kunstner Xenia Michaelsen.

Xenia Michaelsen er russiskfødt uddannet kunstner, og erfaret underviser. Xenia nåede til finalen i TV-programmet Danmarks bedste. Portrætmaler 2018. Nu tilbyder hun dig et kursus, hvor du kan få personlig vejledning, inspiration og omtanke, som hjælp til at starte eller komme videre.

På kurset vil du lære mange grundlægende tegneteknikker: hvordan man opbygger og forstår formen, om proportioner, rumlighed, perspektiver, balance, farver osv.

Kurset er for dig:
– som elsker at tegne, men mangler nogle grundlæggende teknikker.
– for dig, der går i stå i tegne-/maleprocessen, og kan ikke forstå, hvad det  er, der ikke lykkes. Det er tit nogle grundlæggende ting, som skal være på plads, for at billedet lykkes.
– for dig, som synes at tegneteknikker er for svært og for kedeligt. Jeg gerne Inspirere dig med enkle, sjove og overskuelige opgaver.uddanet


FOF FREDERIKSSUND 2022 TILMELD DIG HER

Lidt om mig

portrætmaler DR1 Xenia Michaelsen

Xenia Michaelsen

Jeg er uddannet som vægmalerikunstner i Moskva Kunstindustri Akademi og som rumdesigner i Danmarks Designskole. Jeg har boet i Danmark fra 1996. Mit vægmaleri firmaet DekoRum.dk blev etableret i 2009.
Jeg er aktiv portrætmaler. I marts 2018 deltagede jeg i DR1 programmet Danmarks bedste portrætmaler hvor jeg kommede til finalen og malede Ghita Nørby. Læs mere
Jeg elsker at undervise da det give til mig mange spændende udfordringer. Jeg tænker meget hvordan kan jeg vise og fortalle om portrætteknikker på et enkelt og sjove måde.

GLÆDER MIG AT VI SES


Klik her at se mine portrætmalerier.

Få Xenias små kreative chips

FlyvendeChips

Jeg udfordrer altid mine elever og mig selv med små målrettede øvelser, der holder de kreative sanser vågne – farve, kontrast, proportion, komposition, rytme osv.  
Du kan også blive udfordret en gang imellem, hvis du tilmelder dig her.

Min garanti: Dette nyhedsbrev vil ikke genere dig med reklamebudskaber, og din private email forbliver privat.