Her kan du få et mentorforløb for kunstmalere om den kunstneriske udvikling, tekniske modstandsområder og forberedelse til udstilling

Jeg kan hjælpe dig, hvis du...

 • Ønsker personlig rådgivning og vejledning vedr. dine malerier
 • Ønsker sparring i forhold til din kunstneriske proces eller udstillingsarbejde.
 • Gennem 25 år har jeg haft mange alsidige opgaver fra illustrationer, kirkerenovering, møbeldekorationer til vægmalerier og portrætmalerier: Jeg kender alle etaper af projektudvikling og den kreative proces. Jeg ved hvad jeg taler om.

  Mentorforløb for kunstmalere

  Xenia Michaelsen er portrætmaler, erfaren underviser og workshopleder. Xenia er uddannet som vægmalerikunstner på Kunstakademiet i Moskva og som rumindretningsdesigner på Danmarks Designskole (1996-2002). Hun har malet portætter i mere end 25 år. Hun har boet i Danmark siden 1996. 

  Finalist i DR1 programet Danmarks Bedste Portrætmaler 2018.

  dansk portrætmaler Xenia Michaelsen

  Inge Speiermann

  Kunstner

  "Du er bare en MEGA god coach og jeg lærer bare super meget af dig. - også selv om det er svært indimellem at få overført det du siger til lærredet"

  Mentorvejledning vil i de fleste tilfælde foregå via videomøde. Jeg hjælper gerne med at etablere mødet, hvis du er uvant med denne mødeform.

  Vi kan også mødes hos dig eller i dit værksted, hvis du bor i en af disse kommuner: Kobenhavn, Frederikssund, Halsnæs, Hillerød, Roskilde, Holbæk.

  Min særlige styrke som mentor er, at jeg kan se dit udviklingspotentiale og hjælpe dig med at sætte nogle konkrete og letforståelige delmål. Jeg er en erfaren underviser og god til at fornemme, hvor du er i din læreproces – hvor meget pres du kan tåle.

  Før vi mødes første gang, vil jeg gerne se nogle eksempler på din kunst og høre lidt om, hvad du gerne vil være bedre til. Skriv et par ord om dig selv i kontaktformular eller på email. Du er også velkommen til at ringe mig op.

  Få små kreative chips

  FlyvendeChips

  Jeg udfordrer altid mine elever og mig selv med små målrettede øvelser, der holder de kreative sanser vågne – farve, kontrast, proportion, komposition, rytme osv.  
  Du kan også blive udfordret en gang imellem, hvis du tilmelder dig her.

  Min garanti: Dette nyhedsbrev vil ikke genere dig med reklamebudskaber, og din private email forbliver privat. 

  Kontakt mig her