marts 9, 2016

Kreativ polterabend. Portrætmaleri.

Gør din fest til en kreative events!

Festen kan ikke kun være en hyggeligt begivenhed, men også en unik kreativ events som kan huskes.

Jeg vil gerne komme til festen og male dit portræt eller lave nogen kreativ med dine gæster så de kan får en kunstoplevelse. Kunstevents til bryllupsfest, konfirmationsfest, jubilæum, Polterabent, julefrokost osv.

Kreativ polterabend med portrætmaleri kreativ polterabend. portrætmalerikreativ polterabend. portrætmaleri til bryllupworkshop.

Det er eksempelvis Polterabend kan blive ikke kun en af de sjoveste events, men også en meget kreativ begivenhed. Det er flere og flere, der ønsker at fejre polterabend anderledes og udfordrende med højere kvalitet.

Jeg var meget glad for en gang at arrangere en sådan kreativ event til nogle pigers polteraben. De ville gerne bruge 2 timer på deres fest til at male et portrætmaleri af bruden og brudgommen som bryllupsgave.

Det er selvfølgeligt svært at skabe et portrætbillede  på to timer! Det kræver god forberedelse og professionel finish.

Der blev lavet grundige forarbejder sammen med brudens veninder. Vi valgte og bearbejdede fotografier som skulle bruges til maleriet. Vi fandt et citat som passede til parrets livstil. Vi forberedte  nogle relevante skabeloner som kunne afspejle deres livs visioner. Vi købte lærred.

Det var en dejlig solrig dag da jeg kom til festen med lærred og malergrej. Terrasen blev vores arbejdsværksted i de to timer.

Bagrund. Vi startede med at bruden valgte en farvepalet til billedets baggrund. Hun besluttede at tage to kontrasterende farver: Turkisblå – til sin mand og gul – til sig selv. Så malede hun baggrund med de to farver.


Skabeloner og tryk.
 Den første gruppe af pigerne arbejdede med skabeloner. De skulle vælge de mest matcherede skabeloner. De valgte skabeloner med stjerner, hjerte og myrer. Myrer som symbol for flittigehed og arbejdslyst.

Citat og cifre. Den andet gruppe påførte det valgte citat på lærred. Det var deres macho: ” Life is short, eat dessert kreativ polterabend. portrætmaleri til bryllupførst”. Pigerne trykte også cifre på mandendes side der viste hans logistik dygtighed.

Portrættegning. Med hjælp af lys-projekter overførte vi kontur af de valgte foto-portrætter på lærred og overmalede portrætterne med farve-strøg.

Kunstnerisk afslutning.

Til sidst brugte jeg et par timer i mit værksted for at samle detaljerne  og præcisere tegningen. Sådan blev resultatet:kreativ polterabend. portrætmaleri som bryllups gave

Få Xenias små kreative chips

FlyvendeChips

Jeg udfordrer altid mine elever og mig selv med små målrettede øvelser, der holder de kreative sanser vågne – farve, kontrast, proportion, komposition, rytme osv.  
Du kan også blive udfordret en gang imellem, hvis du tilmelder dig her.

Min garanti: Dette nyhedsbrev vil ikke genere dig med reklamebudskaber, og din private email forbliver privat.