Masterclass i Portrætmaleri

Hvordan en portrætmaler skaber et portræt

Xenia Michaelsen inviterer til Masterclass i Portrætmaleri. Hvis du gerne vil møde en finalist fra DR1 Danmarks Bedste Portrætmaler 2018 og se hvordan en portrætmaler starter og fuldfører sit portrætmaleri? Undervejs i processen kan du få tips til relevante teknikker.

Kom til Masterclass i portrætmaleri med Xenia Michaelsen. Xenia er en erfaren og aktiv kunstner. Uddannet ved Moskvas Kunst Akademi og Danmarks Designskole. Hun var en af de 18 kunstnere, der i 2018 deltog i DR1 programmet “Danmarks bedste portrætmaler”. Hun blev anden aftens portrætmaler med portræt af  Waage Sandø, deltog dermed i finalen og malede Ghita Nørby.

portrætmaler Xenia Michaelsen masterklass

Hvis I er en gruppe kunstnere som vil gerne vide mere om portrætteknnikker,  kan I invitere mig til jeres værksted.

Jeg vil male efter en levende model og fortæller på samme tid hvad jeg gør. Jeg har en god erfaring med det.

“Det var meget lærerigt at se hvordan en professional kunstner arbejde, da vi kan se alle de hovedetaper af portrætmalerens process. Vi kan stille spørgsmål på stedet og få gode tips og forklaring. “

I kan samles i en gruppe på 10-20 deltagere. Jeg kommer til jer og viser portrætteknikker.

Pris: 3.000 kr. for 2 – 2 1/2 timer.

Den hurtige portræt skitse ved Masterclass i portrætmaleri kan købes for 500 kroner. Du kan også købe det færdige oliemaleri baseret på skitsen for 4000 kr. (MasterKlass tilbud)

Kontakt mig på tlf.: 26 20 02 58 eller dekorum@live.dk

Bestil en MasterKlass med Xenia her

Skriv et svar