Portrætmaleri MasterKlass

Hvordan en portrætmaler skaber et portræt?

Hvis du vil gerne at møde en finalist fra DR1 Danmarks Bedste Portrætmaler 2018 og se hvordan en portrætmaler starter og fuldfører portrætmaleri? Og undervejs i processen få tips til relevante teknikker, så inviterer Xenia Michaelsen til to forrygende timer.

Xenia er en erfaren og aktiv kunstner. Uddannet i Moskvas Kunst Akademi og Danmarks Designskole. Hun var en af de 18 kunstnere, der i 2018 deltog i DR1 programmet “Danmarks bedste portrætmaler”. Hun blev anden aftens portrætmaler med portræt af  Waage Sandø, deltog dermed i finalen og malede Ghita Nørby.

Hvis I en gruppe kunstner som vil gerne at vide mere om portrætteknnikker,  kan I inviterer mig til jeres værkstedet, så viser jeg det.

dansk portrætmaler Xenia Michalsen

Jeg vil står og male efter en levende model og fortæller på samme tid hvad jeg gør. Jeg har en god erfaring med det.

“Det var meget lærerigt at se hvordan en professional kunstner arbejde, da vi kan se alle de hovedetaper af portrætmalerens process. Vi kan stille spørgsmål på stedet og få gode tips og forklaring. “

I kan samles i en gruppe på 10-20 deltage. Jeg kommer til jer og vise portrætteknikker.

Pris for gruppen: 3.000 kr. for 2 – 2 1/2 timer.

Den hurtig portræt skitse ved MasterKlassen kan købes for 500 kr. eller bestiles at male det færdig med oliemaleri for 4000 kr. (MasterKlass tilbud)

Kontakt Xenia på
tlf.: 26 20 02 58 eller dekorum@live.dk

Comments are closed.