Bestilling og Priser på Portrætmaleri

Her kan I se hvilken slags malerier jeg maler og bestille et portrætmaleri i professionel kvalitet
til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller dig selv.

Små portrætmalerier

Oliemaleriportræt på lærred eller på en plade med maksimal størrelsen 30×40 cm (A3).

Portrætmaleri med hoved og lidt skylder på. Bagrund på billedet er ensfarvet eller med enkle detaljer. (2-3 seancer)

Pris 4000 kroner

Stor portrætmalerier

Portrætmalerier på lærred med minimal størrelsen  60X80 cm

Et stort portrætmaleri udtrykker mere, da det viser detaljer så som kropsbygning, hænder og tøj. PRISEN er varieret afhængige hvor detaljeret bagrund og tøj skal males

Prisen er 6000 - 8000 kroner

Du kan også bestil et gavekort der giver adgang til et personligt portrætmaleri hos professionel og uddannet kunstner Xenia Michaelsen, finalist i DR1- programmet Danmarks bedste portrætmaler 2018. Læs mere HER.

gavekort til portrætmalerier af dansk portrætmaler Xenia Michaelsen

Man skal ikke glemme, at et oliemaleri holder lang tid,

og derfor kan det arves fra generation til generation.

 

Derfor maler jeg ikke efter fotografi

Et portræt er for mig ikke kun det, som vi kan se – det fysiske udseende. Det er også udstrålingen, oplevelsen og miljøet. Det er de unikke egenskaber, jeg prøver at fange, når jeg maler et portræt. Jeg bearbejder personens udtryk på en kunstnerisk måde med de farver, rytmer og former, som passer præcis til det menneske, jeg portrætterer. Jeg fremhæver de vidunderlige personlige egenskaber som alle har uanset vores alder og ydre skønhed. Jeg skal opleve og fornemme den mennesker der skal portrætteres.


 Jeg afbilder ikke ansigtsform ligesom med et fotokamera, men fanger udstrålingen, charmen og historien bag mennesker. Derfor maler jeg ikke efter fotografi. Men i vores corona-tid hvor vi må ikke rigtigt hilse på hinanden, kan det være mulighed at  mødes på face-time for at jeg kan fornemmer, opleve dig “live” og male et portræt af dig. 

EMAIL

Dekorum@live.dk

TLF

26 20 02 58