Stemning i vægmalerier...

Et vægmaleri til restaurant og cafe. Hvorfor ikke? Konkurrencen er hård, og en af de ting du kan vinde på er stemning og oplevelse – noget man husker. 

Med vægmalerier du kan give en spændende oplevelse til besøgende, en særlig stemning eller en smuk fortalling om noget som er værdigfuld for dig og du vil gerne at give det videre til dem som besøger dit sted..

Vægmaleri til restaurant og cafe
Vægmaleri til restaurant og cafe
Vægmaleri til restaurant og cafe
Vægmalerier til italiensk restaurant

I mine vægmalerier på en italienske restaurant på Frederiksberg, jeg malede tjener i maskerade tøj. Det giver festlige og romantisk stemning til billederne. Bag på andet række på malerier, man kan se et genkendlige Venedig landskab. Den 3D effekt giver en fint “åbning” og luft, der gøre rummet større og behagelige.

Få små kreative chips

FlyvendeChips

Jeg udfordrer altid mine elever og mig selv med små målrettede øvelser, der holder de kreative sanser vågne – farve, kontrast, proportion, komposition, rytme osv.  
Du kan også blive udfordret en gang imellem, hvis du tilmelder dig her.

Min garanti: Dette nyhedsbrev vil ikke genere dig med reklamebudskaber, og din private email forbliver privat. 

Kontakt mig her